Leem-Art

 Het valt in goede aarde

Lees Meer

Wie?

juuljoachim2

Leemart is een jong bedrijf opgericht door twee ervaren vakmannen. Die besloten hun passie te delen.

Dertig jaar geleden leerde Juul het vakmanschap van zijn vader: werken met kalk, stro en zand. Joachim was reeds jaren vertrouwd met eco-materialen. In gesprekken en door het samenbrengen van wederzijdse ervaring groeide de overtuiging dat werken met natuurlijke materialen niet zomaar vrijblijvend is maar een absolute noodzaak voor het behoud van het ecologisch evenwicht.

Door het gebruik van levende materialen haalt men de natuur in huis. Dit geeft aan de woning een sfeer die met andere materialen niet bereikt kan worden.
Het is een privilegie om te werken met wat de natuur ons te bieden heeft.

Onze samenwerking maakte vlug duidelijk dat in de ecologische bouw leem , tadelakt en kalk een grote rol spelen. Iets waarin we al jaren ervaring hebben.

Wat?

stukadoor2Wij realiseren zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Vanuit onze ervaring geven wij voluit advies hierbij respecteren we de persoonlijke visie van de bouwheer ten volle. Het is mogelijk een eigen stempel op de woning te drukken door de werken samen met ons uit te voeren. Deze samenwerking vormt voor alle partijen een aangenaam surplus en kan de kosten drukken.

 

 

Waar?

belgiumWij werken voornamelijk in de regio's Vlaams- Brabant, Limburg, Waals-Brabant en Luik.

Laatste realisaties

Get in touch with us

Wij praten graag met u over uw project! Een medewerker neemt zo snel mogelijk contact op om uw project in detail te bespreken en een gratis offerte aan te bieden.

contacteer ons